Середа, 08.05.2024, 03:15
Андріївське НВО "ЗОШ І-ІІ ступенів - дитячий садок"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 15 » КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ «УЛЮБЛЕНА БОГОМ ПЕРЛИНА ДЛЯ ВСІХ УКРАЇНЦІВ ОДНА»
23:44
КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ «УЛЮБЛЕНА БОГОМ ПЕРЛИНА ДЛЯ ВСІХ УКРАЇНЦІВ ОДНА»

Улюблена Богом перлина
Для всіх українців одна —
Козацька моя Україна,
Хлібів золотих сторона.
Негодами лютими бита,
Віками ти йшла до мети,
Тобі в небі зорею світити,
І волю, і долю знайти.

 

12 жовтня 2016 року, в школі с. Андріївка відбувся виховний захід "Улюблена Богом перлина...", присвячений Дню Захисника України та прославленню Пресвятої Богородиці,  який організувала керівник краєзнавчого гуртка «Фольклорно – етнографічне краєзнавство» Гордон Олена Василівна.

Розселив Господь людей по всьому світу і кожному народові дав землю. Богом дана земля є святою і рідною, тому її захист — це найперший обов’язок народів. Для українців такою землею є Україна. Вона полита потом і кров’ю сотень поколінь, їхніх працелюбних і героїчних предків. Шануймо героїчну історію нашого великого народу.

14 жовтня кожного року увесь християнський світ з глибокою любов’ю, вдячністю і надією славить Пресвяту Богородицю, Матір Спасителя світу Ісуса Христа. Наша нинішня зустріч була приурочена святу Покрови Пресвятої Богородиці. Для нас, українців, це свято християнське і національне. Це свято також і родинне – бо пов’язане з родинними і сімейними цінностями і традиціями.

В залі зібралась малеча, молодь та старше покоління, а також воїни – учасники АТО. Захід розпочався з декламування вірша «Улюблена Богом перлина». Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за мирне небо над нашими головами. Учнями школи було покладено квіти до пам'ятника Героя Радянського Союзу А. А. Петриченка та до Братської могили радянських воїнів.  Відбувся святковий концерт. Учні декламували вірші, згадували історичне минуле нашого краю. Не забули і про теперішніх захисників, яким присвятили свої пісні. Прозвучали слова вдячності від дітей присутнім воїнам  - учасникам АТО,    що повернулися зі сходу країни, побажали їм здоров’я та мужності. Виступив воїн – учасник АТО Сорока Руслан Андрійович. Подякував від імені захисників дітям та присутнім за повагу, взаєморозуміння та підтримку в найтяжчі моменти життя.  Логічним завершенням свята стала спільна молитва до Пресвятої Богородиці за Україну,  попрохали мирного неба над головою, міцного здоров'я та єдності, покровительства Пресвятої Богородиці:

Від сил кривавих і ворожих,

Що нашу землю гнітять знов,

Хай буде завжди на сторожі

Від Богородиці Покров.

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

Переглядів: 1250 | Додав: boss | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
br-mon br-do br-ano Макарівський РМК
Copyright MyCorp © 2024